Hírek, aktuális / Az Ország Legerősebb Tűzoltója

2024-06-17 08:28:52

Június 21-én elstartol a 2024. évi „TFA-FCC HUNGARY-Szombathely”, az ország legerősebb tűzoltója nemzetközi tűzoltóverseny. A versenyzők rajtidőinek sorsolása megtörtént, a cikkből kiderül, hogy ki-mikor mutatja meg a versenypályán azt, hogy mire képes.

Mentálisan és fizikálisan is edz, készül az a száz induló, aki egy hét múlva a szombathelyi Fő téren méri össze bátorságát, kitartását, állóképességét és gyorsaságát a TFA-FCC versenypályáján. A sportolóknak nem csak a nyári meleggel, de megannyi megpróbáltatással is meg kell küzdenie ahhoz, hogy a leggyorsabb idővel célba érve elnyerje a legjobbnak járó díjat. A nevezők között férfiak és nők, külföldi és magyar versenyzők is megtalálhatók, akiknek egyetlen céljuk van, hogy önmagukat is legyőzve, korlátaikat feszegetve érjenek be a célba. A horvát, osztrák és szlovák indulók mellett az ország csaknem minden vármegyéjéből érkezett regisztráció hivatásos, önkormányzati, önkéntes és létesítményi tűzoltóktól egyaránt. A versengést egy ünnepélyes megnyitó előzi meg 8.30 órakor. A szervezők a megmérettetésre kilátogató nézőknek is kedveskednek programokkal. Amellett, hogy testközelből követhetik végig a versenypálya izgalmait, szurkolhatnak a tűzoltóknak, kipróbálhatják a füstsátrat, de a gyermek a nekik kedvező foglalkoztató programokon is részt vehetnek. A záróünnepséget megelőzően a Fő téren felállított színpad előtt ugrókötél bemutatót, valamint a Katasztrófavédelem Központi Zenekara térzenéjét is élvezhetik.  A verseny 9.15 órakor kezdődik és 14.30 órakor ér véget. A nevezők a rajtsorrendet az alábbi linkre kattintva érhetik el.

Azok, akik a helyszínen nem tudnak szurkolni bajtársaiknak, családtagjuknak vagy barátjuknak, ezt online közvetítésen keresztül is megtehetik, ugyanis a verseny minden mozzanata a www.onlinekozvetites.hu weboldalon lesz követhető.



Eseménynaptár

Hírek, aktuális

2024-07-02 11:38

Pályázati felhívás

intézményvezetői beosztás betöltéséreTovább

2024-07-02 11:20

Változott a hulladékudvar nyitvatartása

Lakossági tájékoztatóTovább

2024-07-02 10:59

Sikeres volt a Körmendi FC Focitábor

"Jövőre újra KFC Focitábor"Tovább

2024-07-02 09:44

Teljes útzár lesz Szombathelyen

a 11-es Huszár út - Bocskai körút körforgalmi csomópontjábanTovább

További hírek

Kövessen minket Facebookon is Felhívások Értesítések

Partnereink