Hírek, aktuális / Sinkovits Imre Filmszínház műsora

2024-07-01 13:12:19
MOZIMŰSOR
 
A Sinkovits Imre Filmszínház a Facebookon is:
https://www.facebook.com/sinkovitsimrefilmszinhaz?locale=hu_HU
 
    Sinkovits Imre Filmszínház    
(Körmend, Kölcsey Ferenc u. 4.)
2024. július 4. – 2024. július 7.
 
(KN) Korhatár nélkül megtekinthető, (6) 6 éven aluliak számára nem ajánlott (12) 12 éven aluliak számára nem ajánlott, (16) 16 éven aluliak számára nem ajánlott, (18) 18 éven aluliak számára nem ajánlott.
 
Helyár: 1.800 Ft; Diákok, nyugdíjasok, nagycsaládosok, fogyatékkal élők részére 1.600 Ft
Pénztárnyitás az első előadás előtt fél órával.
 
Részletes műsor: www.kormendimozi.hu
ONLINE JEGYFOGLALAS: www.kormendimozi.hu
 
                Képzeletbeli barátok (6)
 
                                               amerikai családi film, vígjáték, 108 perc, 2024
 
   
Július
4.
 
17:00
 
 
A Képzeletbeli barátok egy lányról szól, aki rájön, hogy látja mindenki képzeletbeli barátait, és arról, mihez kezd ezzel a szupererővel, amikor belevág a varázslatos kalandba, hogy újból összehozza az elfelejtett képzeletbeli barátokat az őket annak idején elképzelő gyerekekkel…
A film főszereplői Ryan Reynolds, John Krasinski, Cailey Fleming és Fiona Shaw. A csodásan egyedi karakterek hangjait az eredetiben többek között olyan színészek adják, mint Phoebe Waller-Bridge, Louis Gossett Jr. és Steve Carell. Az elbűvölő családi filmet írta és rendezte John Krasinski.
 
                Motorosok (16)
 
                                               amerikai krimi-dráma, 125 perc, 2024
 
   
Július
4.
7.
 
19:00
19:45
 
Voltak már szelídek, voltak már kemények, voltak már vadak. Ezúttal simán: MOTOROSOK. Ezek a motorosok a 60-as években alapítják meg klubjukat „Vandálok” néven az amerikai Középnyugaton, Marlon Brando A vad című filmjének hatására. A klub kezdetben a chicagói kívülállók menedéke, ám Johnny (Tom Hardy) vezetésével egyre kiszámíthatatlanabbá válik, és fokozatosan mélyebbre csúszik a bűnözés világába, veszélybe sodorva ezzel a motorosok eredeti életmódját. A fiatal Bennyben (Austin Butler) lassan kételyek ébrednek a bandában betöltött szerepével kapcsolatban…
 
 
                Kung Fu Panda 4 (6)
 
                                               amerikai-kínai animációs kalandfilm, 101 perc, 2024
   
   
Július
5.
 
17:15
     
 
Csaknem egy évtized után tavasszal visszatér a legkülönösebb kungfu mester a DreamWorks Animation fergeteges sorozatának baresz új fejezetében. Bátor Sárkányharcosként végigcsinált három halált megvető kalandot, és most a sors újabb feladat elé állítja: pihenjen már egy kicsit. Pontosabban hogy legyen a Békevölgy szellemi vezetője.
 
Ezzel van néhány nyilvánvaló probléma. Egyrészt Po annyit tud a szellemi vezetésről, mint a paleodiétáról, másrészt gyorsan találnia kell egy új Sárkányharcost, és ki kell képeznie, mielőtt átvehetné új, magas beosztását. Ám ami még rosszabb, mostanában láttak felbukkanni egy gonosz, nagy hatalmú varázslónőt, Kaméleont, aki apró gyík létére fel tudja venni bármilyen lény alakját, legyen az nagy vagy kicsi. És Kaméleon ráveti dülledt kis szemét a bölcsesség pálcájára, amivel hatalmában állna megidézni az összes gonosztevőt, akiket Po átküldött a szellemek birodalmába.
 
Pónak tehát segítségre lesz szüksége. Meg is találja – nagyjából – egy ravasz, gyors eszű tolvaj, Zhen személyében, aki egy pusztai róka, azaz korzak, és nagyon Po bögyében van, de a képességei felbecsülhetetlenül értékesek. Ha meg akarják védeni a Békevölgyet Kaméleon hüllőkarmaitól, akkor a komikus párosnak össze kell dolgoznia. És miközben zajlanak az izgalmas és mulatságos események, Po rájön, hogy a hősök bizony a legváratlanabb helyeken teremnek…
 
 
 
                Ördögűzés (16)
 
                                               amerikai horror, thriller, 101 perc, 2024
   
   
Július
5.
6.
 
19:00
20:15
     
 
Egy rendezetlen életű színész egyre aggasztóbb állapotokba süllyed egy horrorfilm forgatása közben. Elhidegült lányát kétségek gyötrik, hogy apján ismét korábbi függőségei uralkodtak el, vagy valami egészen más megy végbe benne...
 
 
                Agymanók 2 (6)
 
                                               amerikai animációs film, vígjáték, kalandfilm, 102 perc, 2024
   
   
Július
6.
7.
 
15:00
15:00
     
 
A Disney és a Pixar új filmjében visszatérünk Riley fejébe, aki immáron tinédzser! A Főhadiszállás egy napon komoly átalakításokon esik át, hogy helyet kaphasson benne valami egészen váratlan: új érzelmek! Derűben, Bánatban, Haragban, Majréban és Undorban, akik így együtt már jó ideje navigálnak sikerrel, vegyes érzések kezdenek kavarogni, amikor felbukkan Feszkó. Ráadásul úgy tűnik, nem egyedül van.
 
 
                Horizont: Egy amerikai eposz (16)
 
                                               amerikai western , 181 perc, 2024
   
   
Július
6.
 
17:00
     
 
Íme, a régi vadnyugat, ahogy mindenki imádja! A Horizont: Egy amerikai eposz az amerikai polgárháború korában játszódik. Egy tizenötéves időszakot ölel fel az 1860-as években, a háború előtti és utáni időszak megidézésével. A nagyszabású film érzelmes utazásra invitál, amelyben a néző a családok, a barátok és az ellenségek szemszögén keresztül tapasztalhatja meg, milyen volt Amerika hőskora.
 
                Napóleon (16)
 
                                               Színes, szinkronizált amerikai film, 158 perc, 2024
   
   
Július
7.
 
17:00
     
 
A semmiből jött, elképesztő elszántsággal kapaszkodott a hatalomba, mindent megszerzett, majd mindent elveszített. Napóleon (Joaquin Phoenix) rendkívüli életet élt, a nagy francia forradalom közkatonájából, a harcos forradalmárból uralkodó, egész Európa leigázója lett. És közben halálosan szerelmes volt Jozefinába (Vanessa Kirby), akit – mint az egész birodalmát – először meghódított, azután elveszített.
Ridley Scott rendező a korábbi filmjeihez méltó nagyságú filmet készített: szemkápráztató látvánnyal, óriási tömegjelenetekkel és a nagy csaták lélegzetelállító életre keltésével tette feledhetetlenné a köztársaságpártinak induló, császárrá váló, és végül magányos száműzetésben meghaló férfi történetét.
 

Eseménynaptár

Hírek, aktuális

2024-07-01 13:12

Sinkovits Imre Filmszínház műsora

2024. július 4. – 2024. július 7.Tovább

2024-07-01 11:29

Városi Véradás

Körmendi Kulturális KözpontTovább

2024-07-01 11:21

Gyermek horgászverseny

A körmendi várkerti tavonTovább

2024-07-01 11:16

XXIII. Fazekas Napok

2024. július 12-14.Tovább

2024-07-01 11:09

12. Klubkiállítás

Városi KiállítóteremTovább

További hírek

Kövessen minket Facebookon is Felhívások Értesítések

Partnereink