Hírek, aktuális / Rendőrségi hírek

2018-06-07 08:43:04
 
A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén egy, könnyű sérüléssel járó közlekedési baleset történt. Ezen kívül munkatársainknak – az elmúlt 24 órában – további négy, anyagi kárral végződött közúti közlekedési baleset helyszínén is intézkedniük kellett.

Személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt 2018. június 6-án, Csepreg belterületén. Egy 19 éves lukácsházai lakos autóval közlekedett a Kőszegi utcában, amikor haladása során elveszítette uralmát a járműve felett és egy füves területre csapódott. A baleset következtében a gépjármű vezetője és két utasa – az elsődleges orvosi vélemény szerint – könnyű sérüléseket szenvedett. Az eset körülményeit a Kőszegi Rendőrkapitányság szabálysértési eljárás keretében vizsgálja.
A balesetek elkerülése érdekében felhívjuk a járművezetők figyelmét, hogy fokozott óvatossággal és kellő körültekintéssel közlekedjenek!

A rendőrök 2018. június 6-án egy személygépkocsival közlekedő helyi lakost igazoltattak Sárváron. Az intézkedés során a férfivel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért előállították. A 49 éves sofőrrel szemben – járművezetői engedélye elvétele mellett – járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a Sárvári Rendőrkapitányság büntetőeljárást indított.
A balesetek elkerülése érdekében kérjük a gépjárművezetőket, ha autóba ülnek, tartózkodjanak a szeszes ital fogyasztásától!
                                                                       
Munkatársaink 2018. június 6-án elfogták és a Szombathelyi Rendőrkapitányságra előállították azt az 56 éves helyi férfit, aki az intézkedést megelőzően – előzetes szóváltást követően – fellökött egy nőt a megyeszékhelyen. A sértett – az elsődleges orvosi vélemény szerint – súlyos sérüléseket szenvedett. A nyomozók N. Imrét gyanúsítottként kihallgatták és az ügyben súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak.

Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

Eseménynaptár

Hírek, aktuális

2018-12-17 17:21

Értékek, kincsek, hagyományok a Kárpát-medencében

hungarikum vetélkedő felhívásTovább

2018-12-16 09:52

Új képgalériák

Tovább

2018-12-16 08:45

Városi Televízió műsorajánló

Ez történt... ; Élet-Forrás; GenerációnkTovább

2018-12-15 18:17

A Szolnok nyerte a rangadót

A Körmend végig futott az eredmény utánTovább

2018-12-15 10:50

Kutyák támadtak idősekre Vas megyében

Az állatokat karanténba helyeztékTovább

További hírek

Kövessen minket Facebookon is Felhívások Értesítések

Partnereink