Hírek, aktuális / Változott a csatornakiosztás

2024-03-12 09:24:39
Kedves Ügyfeleink!
 
Ahogy korábban jeleztük számlalevélben, direkt postai levélben, telefonközpontunkon, weboldalunkon, facebook oldalunkon, képújság felületünkön és gyakran személyesen is, 2024.03.11 napon hétfőn, csatornakiosztásunk változott. Nem csak a HD csatornák száma nőtt közel nyolcvanra, nem csak egy jutalom csatornát, a MagyarMoziTV-t tettünk elérhetővé Április 15. napig minden ügyfelünknek, hanem új frekvenciákon is elindult a szolgáltatás, aminek következménye, hogy bizonyos készülékek esetén hangolás lehet szükséges hogy lássa a csatornákat.

Készüléktől függően változik, hogy beavatkozás nélkül mennyi csatorna és milyen formában érhető el, mi azt javasoljuk hogy érdemes egy hangolást végezni.

A https://jupinet.hu/teve/hangolas/ címen részletesebb információkat talál, itt most a szükséges adatokat emeljük ki.
  • A JuPiNet Távközlési hálózaton, digitális csatornák keresésekor a moduláció QAM256. A symbolrate, szimbólum ráta 6875. Az induló frekvencia pedig az adott elérhető kiosztás legalacsonyabb értéke. Minden hálózatunkon ez 378 Mhz. A maximális értéknek 610 Mhz-nál nagyobbnak kell lennie. A digitális hálózatainkon NIT táblát használunk.
  • Lehetséges bizonyos készülékeken hálózati azonosítót használva hangolni. A szentgotthárdi járás és Csákánydoroszló település esetén ez az érték 9970. A körmendi járás valamint Vasvár és Gersekarát települések esetén ez a szám a 9900. Azonosító használata esetén a készülék a hálózaton közölt adatok alapján keresi le a meglévő csatornákat.
  • Friss kiosztást a weboldalunkon itt talál: https://jupinet.hu/ugyfelszolgalat/letoltheto-dokumentumok/altitv-csatornakiosztas/
A hangolás természetesen minden készüléken eltérő lehet. Cégünknél azért szükséges ez a tevékenység, mert nincs kötelező set-top box használat, aminek előnye, más cégekhez képest hogy nem kell minden készülék esetén bérelni egy újabb eszközt súlyós összegekért, annyi készüléken nézi a szolgáltatásainkat amennyit bír az otthoni hálózat. Cserébe viszont a hasonló átállások nehezebbek: amit tudunk tenni az a gyakori tájékoztatást, valamint a díjmentes segítség akár a helyszínen is ügyfeleink számára.
Ha Ön már végzett, és megjelent 3 rádió és 132 digitális csatorna minden készülékén, gondolja végig, hogy a környezetében van-e valaki aki segítségre szorul. Megköszönjük, ha odafigyel Ön is idős vagy egyedülélő szomszédjaira, és rákérdez hogy minden rendben van. 
Amennyiben ez nehézséget okoz, 1251 számunkon kérhet további segítséget. 


 
JuPiNet Távközlési kft.
info@jupinet.hu

Eseménynaptár

Hírek, aktuális

2024-04-27 19:00

MVM-OSE Lions - Egis Körmend

Végeredmény 101-90Tovább

2024-04-27 10:10

Városi Televízió műsorajánló

10. Körmendi Szemmel Tovább

2024-04-27 08:18

Hétdombi Majális

Részletes programTovább

2024-04-27 08:15

Kézben a papíralapú tervezetek

egy rövid, személyre szabott tájékoztatót is küldenekTovább

További hírek

Kövessen minket Facebookon is Felhívások Értesítések

Partnereink