Hírek, aktuális / Regionális  sajtóeseményen mutatták be a kis-, és középvállalkozókat segítő iroda munkáját

2020-07-29 08:56:02
Regionális  sajtóeseményen mutatták be a kis-, és középvállalkozókat segítő iroda munkáját
 
Július közepén  regionális sajtóesemény keretében mutatták be a szombathelyi Back Office+ Iroda munkáját, amely a Szentgotthárd, Körmend és környékén működő kis-, és középvállalkozások munkáját is támogathatja. 
A Back Office+ Iroda próbahetének keretében megszervezett nyilvános sajtóeseményen
az iroda interaktív keretek között  mutatta be a kis-és középvállalkozások számára nyújtott széles körű és innovatív szolgáltatásait. A sajtóesemény alkalmával a résztvevők betekintést nyerhettek a co-working világába és kipróbálhatták az irodaház korszerű közösségi munkatereit az  iroda szombathelyi, Lőportár u. 7/A szám alatti épületében.  A sajtóesemény célja az volt, hogy szélesebb körben is megismertessék jövőbeli ügyfeleikkel az irodaház által nyújtott innovatív szolgáltatásokat. Az iroda a legkorszerűbb szolgáltatásokkal, üzleti megoldásokkal segíti a kezdő, kis-és középvállalkozásokat. Felkészült szakemberek, üzleti környezetben várják mindazon vállalkozások képviselőit, akik a hétköznapi feladatok sűrűjében megoldást keresnek az adminisztratív és az ügyviteli-pénzügyi ügyintézések lebonyolításában. Az iroda fő üzenete a kis és középvállalkozók számára egy mondatban is összefoglalható: „Építsd a vállalkozásod, a hátországot mi adjuk hozzá, hogy legyen időd megélni a sikereidet.” A mottó mindent elárul az innovatív iroda létrehozásának céljáról, hasznosságáról.
A Back Office+ csomagajánlataival lehetőség nyílik arra, hogy egy cég valóban csak azt a szolgáltatást vegye igénybe, amire ténylegesen szüksége van, óradíj alapú elszámolással. Az irodaház teret ad megbeszélések, tárgyalások, előadások, workshopok megtartására. A coworking, azaz közösségi terekben pedig szabadon végezhetik az irodába betérő vendégek a napi feladataikat. Így nem kell jelentős összegeket irodabérlésre fordítania a vállalkozásoknak. Az irodahelyiségek a kor elvárásainak megfelelőek, minden igényt kielégítő infrastruktúrával felszereltek. A Back Office+ iroda potenciális lehetőséget tartogathat a közösségi terekben végzett munka során rövid-és hosszútávú üzleti kapcsolatok kialakítására. Az irodaház kávézóval is rendelkezik. Rendezvények alkalmával -igény esetén catering szolgáltatást is tudnak biztosítani. A Back Office+ Irodában elérhető szolgáltatásokat sorolva először a terekből adódó lehetőségeket érdemes számba venni. Az előbb említett coworking irodák mellett van lehetőség tárgyalóbérlésre. Workshop-helyszíneként, rendezvényteremként is érdemes gondolkodni a komplexum kínálatának igénybe vételénél, amiben, ahogy korábban is említettük, kávézó is található.  A szolgáltatások közül meghatározó az adminisztrációs szolgáltatások kínálata.
A Back Office + Iroda titkársági és irodai feladatok ellátását, felhőtárhely-szolgáltatást, call center, székhelyszolgáltatást, vállalkozói csomagajánlatokat is kínál a szolgáltatásokat igénybe vevők számára. A Back Office + iroda pénzügyi-ügyviteli szolgáltatásokat szintén nyújthat a kis-, és középvállalkozók számára. Ezek között pénzügyi adminisztrációban, pénzügyi tervezés támogatásában és döntés előkészítésben, pályázatfigyelésben, pályázatírásban, ügyintézésben tudnak segíteni. A szolgáltatáskínálati palettán a webshopoffice is szerepel: webshop karbantartásban, ügyfélszolgálatban, pénzügyi adminisztrációban ugyancsak tudnak segíteni ügyfeleiknek.
A cégfejlesztés szintén ott szerepel a szolgáltatások közt. Cégdiagnosztika, tréningek, képzések, tervezés, tanácsadás, piackutatás segítheti az iroda részéről a cégek fejlesztési terveit.
A Back Office + iroda a digitális térben is otthonosan mozog és ajánlja szolgáltatásait:  a digitális átállításban segítenek, online rendezvények szervezésében adnak támogatást, mobil konferenciatechnika-bérletet, háttérszolgáltatásokat, tárgyalóbiztosítást kínálnak.
Az irodát támogató  Ginop 5.1.3.- 16 projekt célja a társadalmi célú vállalkozások dinamizálása és stabilizálása piacképes szolgáltatások és vállalkozások előállításának ösztönzése révén fenntartható üzleti modell alapján.  Ennek a projektnek a keretében valósult meg a BackOffice+ iroda, amely jelenleg nyolc munkavállalót foglalkoztat. Kiválasztásukban fontos szempont volt, hogy támogassák az álláskeresők munkaerőpiacra való visszatérését.  A július 15-én megtartott regionális sajtóeseményre   a Back Office + iroda ügyfeleként  az ÖkoTech Kft. is becsatlakozott Esztergomból online módon. Ügyvezetője, Krasznói Anna beszélt a Back Office+ irodával való együttműködés, szolgáltatásaik igénybevételének pozitív tapasztalatairól az érdeklődőknek. Együttműködési területeik az irodával a pénzügyi és adminisztratív napi munkafolyamatok átvállalását jelentik. Ezeket a Back Office + iroda munkatársai végzik el a Kft. számára. Együttműködésük jó példa arra, hogy az adminisztratív és pénzügyi folyamatok a távolból is hatékonyan és naprakészen működtethetők.
 
 

Eseménynaptár

Hírek, aktuális

2024-04-26 11:39

Túra a virágzó tőzegmohás lápréten

2024. május 4.Tovább

2024-04-26 11:37

Nyitott Tájházak Napja

Velünk élő állatokTovább

2024-04-26 11:14

Civil szervezetek 2024. évi támogatása

Döntött a képviselő-testületTovább

További hírek

Kövessen minket Facebookon is Felhívások Értesítések

Partnereink