Hírek, aktuális / Rendőrségi hírek

2020-02-18 11:03:59
Az elmúlt 24 órában történt.
 
A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában kettő könnyű és egy súlyos sérüléssel járó közlekedési baleset történt. Munkatársaink további hat anyagi kárral végződött közlekedési balesetnél is helyszíneltek.

Ahogy arról korábban hírt adtunk, személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt 2020. február 17-én, Körmend térségében, a 86-os számú főúton. Egy 44 éves férfi tehergépkocsival közlekedett a Híd utca irányából, amikor haladása során behajtott a 86-os számú főút kereszteződésébe és összeütközött egy ott közlekedő gépkocsival. A balesetben – az elsődleges orvosi vélemény szerint – egy személy súlyos és egy személy könnyű sérüléseket szenvedett. Az eset körülményeit szabálysértési eljárás keretében vizsgálja a Körmendi Rendőrkapitányság.

Személyi sérüléssel járó közlekedési balesetnél helyszíneltek a rendőrök 2020. február 17-én, Szombathelyen. Egy helyi lakos kerékpárral közlekedett a Szabó Miklós utcában a Szűrcsapó utca irányába, amikor az egyenrangú útkereszteződésben nem biztosított elsőbbséget a neki jobbról érkező személygépkocsinak és összeütköztek. A balesetben – az elsődleges orvosi vélemény szerint – a biciklis könnyű sérüléseket szenvedett.

Ugyancsak személyi sérüléssel végződött az a közlekedési baleset is, amely 2020. február 17-én történt Szombathelyen, a Szent Imre herceg úton. Egy helyi lakos kerékpárral közlekedett az út mellett kialakított kerékpárúton a Kossuth Lajos utca irányába, amikor haladása során elvesztette uralmát járműve felett és kerékpárjáról az útra esett.  A balesetben – az elsődleges orvosi vélemény szerint – a biciklis könnyű sérüléseket szenvedett.

Mindkét baleset körülményeit a Szombathelyi Rendőrkapitányság szabálysértési eljárás keretében vizsgálja.

Az utak biztonságáért és a balesetek elkerüléséért felhívjuk a járművezetők figyelmét, hogy fokozott óvatosság és kellő körültekintés mellett, a szabályokat betartva közlekedjenek! A türelmes és toleráns magatartással sokat tehetnek közlekedés biztonságáért!

… hogy mindenki hazaérjen!


Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

Eseménynaptár

Hírek, aktuális

2024-04-26 11:39

Túra a virágzó tőzegmohás lápréten

2024. május 4.Tovább

2024-04-26 11:37

Nyitott Tájházak Napja

Velünk élő állatokTovább

2024-04-26 11:14

Civil szervezetek 2024. évi támogatása

Döntött a képviselő-testületTovább

További hírek

Kövessen minket Facebookon is Felhívások Értesítések

Partnereink