Hírek, aktuális / Szeptemberben újra Biztonság Hete Vas megyében

2021-09-21 09:30:55
Szeptemberben újra Biztonság Hete Vas megyében

Ötödik alkalommal csatlakozott a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Országos Tűzmegelőzési Bizottsága a Biztonság Hete rendezvénysorozathoz, amely az Országos Rendőr-főkapitányság Országos Balesetmegelőzési Bizottsága, valamint a Magyar Biztosítók Szövetsége szervezésében várja az érdeklődőket. Vas megyében szeptember 20-án, a rendőrség Söptei úti objektumában várták a tűzoltók a diákokat.
A tavalyi évben csak online térben kerülhetett sor a Biztonság Hete programsorozatra, idén azonban személyesen vehettek részt a diákok a rendőrök és a tűzoltók által szervezett programokon. A Biztonság Hete rendezvénysorozat célja a mindennapok biztonságának erősítése. A rendezvényre kilátogató osztályok tanulói a rendőrség mellett a tűzoltók munkájával ismerkedhettek meg. A Területi Tűzmegelőzési Bizottság is kitelepült a rendezvényre, itt bárcakirakó és virtuális szemüveg várta a diákokat. A rendezvényen a gyermekeknek lehetősége nyílt kipróbálni, hogy milyen egy puttonyfecskendővel célba lőni. Mindemellett felülhettek a tűzoltó gépjárműfecskendőre és megtekinthették annak felszereléseit, a tűzoltó védőeszközöket és szakfelszereléseket is. 
A rendezvénnyel a szervezők célja azt elérni, hogy a fiatalok ne felejtsék el, saját biztonságukért ők maguk is felelősek.


Vas MKI


 

Eseménynaptár

Hírek, aktuális

2024-04-26 11:39

Túra a virágzó tőzegmohás lápréten

2024. május 4.Tovább

2024-04-26 11:37

Nyitott Tájházak Napja

Velünk élő állatokTovább

2024-04-26 11:14

Civil szervezetek 2024. évi támogatása

Döntött a képviselő-testületTovább

További hírek

Kövessen minket Facebookon is Felhívások Értesítések

Partnereink