Hírek, aktuális / Hadik Szabja Emléktárgyat vehetett át Bebes István

2018-04-25 19:42:46
Hadik Szabja Emléktárgyat vehetett át Bebes István
 
Április 19-én, Budapesten, a Teve utcai Rendőrpalotában tartották azt az Országos Rendőrnap alkalmából megrendezett díjátadó ünnepséget, ahol Bebes István, Körmend Város Polgármestere is a díjazottak között volt. A városvezető a Körmendi Rendészeti Szakgimnázium helyi és országos megítéléséhez, az intézmény és a szakgimnázium nyugdíjas egyesületének működéséhez, valamint a rendőr tanulók felkészítéséhez nyújtott kiemelkedő tevékenysége elismeréséül vehette át a Hadik Szabja Emléktárgyat Papp Károly országos rendőrfőkapitánytól.

Bebes István mind országgyűlési képviselőként, mind pedig a város polgármestereként rengeteget tett a szakgimnázium térségbeli megítéléséért. Mind a parlamenti, mind pedig a városvezetői munkája során több felszólalással és pályázati segítségnyújtással támogatta az intézmény fejlődését és működését.
„Nagyon nagy megtiszteltetés volt ezt a díjat átvenni. Teljesen meglepett a felkérés, nem számítottam rá. Őszintén mondhatom, hogy nagyon jól esett, hiszen ez is egyfajta megerősítés bennem, hogy jó munkát végzünk Körmenden. Mind magánszemélyként, mind pedig polgármesterként igyekszem a lehető legjobb viszonyt ápolni a helyi közösségekkel és intézményekkel. Aki ismer, az tudhatja, hogy én mindig is az együttműködésekben hittem. Abban, hogy tágabb értelemben mindannyian egyazon közösséghez tartozunk. Mindannyian Körmend városáért és az itt élő emberekért dolgozunk.  Ha pedig vannak közös céljaink és közös feladataink, akkor igyekeznünk kell segíteni egymást mind a munkában, mind pedig a mindennapi életben. Csak és kizárólag összefogással lehetünk ugyanis sikeresek, és csak így dolgozhatunk a városért és a körmendi emberekért.” – mondta el Bebes István polgármester. 
 

Eseménynaptár

Hírek, aktuális

2019-06-26 11:41

Állást keres, munkahelyet váltana

Dél-Vasi Foglalkoztatási Paktum Iroda felhívásaTovább

2019-06-26 10:55

Virágos Magyarországért

Szavazz Körmendre!Tovább

2019-06-26 05:32

Csákányi László Filmszínház műsora

június 28 - július 6.Tovább

2019-06-26 05:08

Az ország legerősebb tűzoltója

nemzetközi tűzoltóversenyTovább

2019-06-26 04:35

AGORA - Savaria Filmszínház műsora

2019. június 27- július 3.Tovább

További hírek

Kövessen minket Facebookon is Felhívások Értesítések

Partnereink