Hírek, aktuális / Rendőrségi hírek

2018-08-16 09:06:40
Az elmúlt 24 órában történt.
 
A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén egy, súlyos és kettő, könnyű sérüléssel járó közlekedési baleset történt. Ezen kívül munkatársainknak – az elmúlt 24 órában – további hat, anyagi kárral végződött közúti közlekedési baleset helyszínén is intézkedniük kellett.
Személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt 2018. augusztus 15-én, Harasztifalu belterületén. Egy 52 éves körmendi férfi személygépkocsival közlekedett a Fő utcában, amikor haladása során – egy balra ívelő útkanyarulatban – elveszítette uralmát a járműve felett és a vízelvezető árkon áthaladva egy kerítésnek ütközött. Az elsődleges orvosi vélemény szerint a balesetben a gépjármű egyik utasa könnyű sérüléseket szenvedett. Az eset körülményeit a Körmendi Rendőrkapitányság szabálysértési eljárás keretében vizsgálja.

Ugyancsak megsérült az a szentendrei lakos is, akit 2018. augusztus 15-én sodort el egy motoros Nagykölkeden. Egy 29 éves pósfai férfi motorral közlekedett a Fő utcában, amikor haladása során nekiütközött az úttest jobb szélén gyalogosan közlekedő nőnek. Az elsődleges orvosi vélemény szerint a gyalogos súlyos sérüléseket szenvedett. A rendőrök megállapították, hogy a motoros vezetői engedély nélkül vett részt járművével a közúti forgalomban, továbbá a vele szemben alkalmazott alkoholszonda is pozitív értéket mutatott, ezért előállították. A Körmendi Rendőrkapitányság az ügyben járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást, engedély nélküli vezetés miatt pedig szabálysértési eljárást indított.

A balesetek elkerülése érdekében felhívjuk a járművezetők figyelmét, hogy fokozott óvatossággal és kellő körültekintéssel közlekedjenek! Legyenek előzékenyek a közlekedés más résztvevőivel szemben és a szabályokat betartva, járműveik sebességének helyes megválasztásával vegyenek részt a közúti forgalomban!

Vas Megyei Rendőr-főkapitányság
 
 

 

Eseménynaptár

Hírek, aktuális

2019-04-18 20:37

17. Lamantin Improvizációs Tábor

és Jazz FesztiválTovább

2019-04-18 20:00

Tartja előnyét a Körmend

Továbbra is veretlen hazai pályánTovább

2019-04-18 15:16

Középiskolai ballagások

KörmendenTovább

2019-04-18 12:44

A szakgimnáziumok ötéves technikummá

a szakközépiskolák pedig hároméves szakképző iskolákká alakulnakTovább

2019-04-18 12:20

Komlói Amatőr Színházi Találkozó

Tíz előadás a versenyprogrambanTovább

További hírek

Kövessen minket Facebookon is Felhívások Értesítések

Partnereink